2018-02-12 06:53:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Aggályai alaptalannak látszanak

Napi horoszkóp február 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Három bolygó áll a hivatását jelző sorsterületen, ez mutatja, hogy a világ figyel önre. Szívesen fogadják ötleteit. Most olyan ajtók nyílnak meg, amelyek különben zárva lennének ön előtt. Bármilyen üzleti megbeszélése sikeresen zajlik.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Valamilyen módon jogi dolgokat kell ma intéznie, bár az is annak számít, ha új jogszabályt kell alkalmaznia. Bizonyos dolgokban nehéz lesz tisztán látni, mert az önnel szemben álló emberek nem mindig őszinték. Sok lehetőséget kap, legyen nyitott ezekre. Szüksége van minden ismeretre.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Vidáman indul a napja. A Nap és a Merkúr, az ön uralkodó bolygója a Vízöntő jegyében áll, az ég felső részében. Üzleti tárgyalásai kedvezően alakulnak, és mindig eszébe fog jutni egy mentőötlet, amivel előre tudja vinni a dolgokat.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Az uralkodó bolygója a Bak jegyében áll. A párkapcsolati és az üzletfeleivel adódó gondokat hozza a felszínre. Nem lesz könnyű zöld ágra vergődni. Ön különben is hajlamos az aggodalmaskodásra, ezek az aggályok viszont alaptalannak látszanak.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Akár a hivatásában, akár a magánéletében ragyogni tud majd. Most sok embernek ön a legfontosabb, adnak a véleményére, tanácsot kérnek öntől. Este pihenjen sokat. Polcolja fel a lábait, olvasson, és hallgasson kellemes zenét.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr a Vízöntő jegyében áll. A pénzzel kapcsolatosan ne aggodalmaskodjon szükségtelenül. Egyébként se engedje, hogy a felesleges szorongás elrontsa a hangulatát. Terelje el a figyelmét egy jó könyvvel!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A mai nap eseménytelenül zajlik, de este a kedvese nagyszerű újdonságokkal fogja önt szórakoztatni. Örüljön neki, hogy ki tudják használni az alkalmat egy kis ünneplésre. Főzzön finom vacsorát, és mellé készítsen egy pohár jófajta vörösbort.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Bár a lehetőségek bolygója az ön jegyében áll, kellemetlen fényszögei okozhatnak apróbb bosszúságot. Ne engedje a dolgokat a fejére nőni. Tartson távolságot, főleg azokkal az emberekkel szemben, akik nem tesznek jót önnek.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Mars áll az ön jegyében, de a Neptunusz támadja, és így zavarólag hat majd erre a napra. Az ébredés sem megy annyira simán, mint máskor. Igyekezzen megtartani a vidámságát, és másokat is próbáljon mosolyra bírni. Délig rengeteg munkát el tud majd végezni.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Több bolygó is áll a Bak jegyében, ezzel hangsúlyossá válik a karrier területe. Igyekezzen minden tudását beleadni abba, amit éppen tesz. Ön képes megbirkózni a legnehezebb helyzetekkel is, mindent kézben tud tartani.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Vigyázzon, ma előbb beszél, mint ahogyan gondolkodik, így előfordulhatnak kommunikációs problémák. Ám előnye is van a gyorsaságának: egy orrhosszal, de képes lesz mások előtt járni.



Halak: II. 19. - III. 20.
A Neptunusz kellemetlen kapcsolatban van a Marssal, ez elronthatja a hangulatát. Pillanatnyilag mindent nagyon a szívére vesz. Higgye el, senki sem akar önnek tudatosan rosszat tenni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: